Bruidshuis Diana | Waar moet ik rekening mee houden met een winterbruiloft?

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Heb jij altijd al gedroomd van een winterbruiloft?

 

Heb jij trouwplannen en droom je van een winterbruiloft? Wij geven jou de volgende tips om de zoektocht naar jouw droomjurk gemakkelijker te maken. 

1. Zoek een jurk die niet te bloot is: dit inverband met de kou. Voor de kou kun je ervoor kiezen om een bolero of bontcape erbij te dragen. Dit is natuurlijk ideaal om jezelf warm te houden en dit is ook nog eens leuk om jouw droomjurk helemaal compleet te maken!

 

2. Ga op zoek naar schoenen met grip onder de schoenzolen: dit inverband met ijs/sneeuw wat aanwezig kan zijn, hierdoor glijdt je minder snel uit.

 

3. Zorg ervoor dat je je aankleed met warme accessoires, zoals bijvoorbeeld een spijkerjasje! Dit geeft jouw bruidsjurk een extra sexy en stoere look en het is ook nog een praktisch want het houdt je warm. Het fijne aan een spijkerjasje of een bontcape bijvoorbeeld, deze kun je 's avonds gemakkelijk uit doen. Want je wilt natuurlijk 's avonds heerlijk kunnen dansen en die sexy touch hebben zonder je bijbehorende jasje. Wat dit zo leuk maakt is dat je overdag en 's avonds een compleet andere look hebt!

 

4. Houdt rekening met het weer: denk ook aan paraplu's. Het kan natuurlijk zomaar gaan sneeuwen of ijzelen en dan zou het echt zonde zijn als jouw kapsel uit model gaat zitten door het weer.

 

5. De trouwjurken die je op een winterbruiloft kunt dragen, zijn vaak wat zwaarder van stof maar dit is voor jou juist ideaal want doordat er meerdere lagen stoffen zijn gebruikt houdt dit je extra warm.

 

Neem gerust een kijkje in onze nieuwe collectie, hierbij zie je veel bruidsjurken welke je een winters gevoel geven. Wil je graag komen passen? 

Plan een vrijblijvende pasafspraak bij ons in!