Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Pam Nieuwenhuizen

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Pam Nieuwenhuizen

 

Via een collega kreeg ik Bruidshuis Diana aangeraden om heen te gaan in mijn zoektocht naar mijn droomjurk. Na een vervelende ervaring in een andere winkel met een ronduit onaardige en onrealistische verkoopster, was de moed me even in de schoenen gezakt. Maar bij een bezoek aan Bruidshuis Diana kreeg ik mijn vertrouwen snel weer terug. We werden uiterst professioneel, persoonlijk en vriendelijk geholpen. Er werd realistisch gekeken naar wat ik wel en niet wilde en, ook heel belangrijk, wat binnen mijn budget mogelijk was. Ik kreeg eerlijke feedback van de verkoopster over wat wel en niet mooi stond en voelde me daardoor ook vrij om te zeggen wat ik ervan vond. Maar zonder druk om "JA!" te zeggen.

Uiteindelijk bleek mijn hart te liggen bij een Ladybird jurk die ik in een andere winkel had gepast, maar na die vervelende ervaring had ik daar geen vertrouwen in en wilde ik daar niet meer terug. Die specifieke jurk hadden ze niet in de winkel, maar de verkoopster haalde een jurk die er zo veel mogelijk op leek qua merk, silhouet en kant, om te kijken of dat gevoel klopte. En toen wist ik dat die jurk dé jurk zou worden. Ondanks dat ze de jurk niet in de winkel hadden hangen, kon deze nog nieuw besteld worden en was hij ruim op tijd binnen.

Ook bij de eerste en tweede pas werd ik heel professioneel geholpen door de verkoopsters en coupeuse met de jurk, sieraden en andere accessoires. En toen mijn vermaakte bustier tijdens de tweede pasafspraak ineens niet in de zak van mijn jurk bleek te zitten, werd er meteen een passende oplossing gevonden en kon ik alles diezelfde dag nog meenemen.

Ook hun socials zijn fijn om in de gaten te houden, want ze zetten er regelmatig nieuwe filmpjes op over tips en tricks van jurk en accessoires en van de (nieuwe) collectie.

 

Een jurk vinden waarin je je goed voelt en kunt stralen is zo belangrijk voor je trouwdag, dat hoef ik niemand te vertellen. En dat gevoel begint in die bruidswinkel, waar ze naar je luisteren, je kennen als je binnenkomt en je het gevoel en vertrouwen geven dat ze er alles aan doen om van een jurk, jouw jurk te maken.

 

23 September was ónze dag. Tom straalde in een blauw geruit pak van Jac Hensen en ik in mijn prachtige Ladybird jurk. We hebben een prachtige, liefdevolle dag gehad en ontzettend genoten van elkaar en het vieren van onze liefde met onze familie en vrienden.

 

Lieve dames van Bruidshuis Diana, bedankt voor alles!

 

Lieve groetjes,

Pam Peeters-Nieuwenhuizen

 

Fotografie: Nynke Arends Fotografie