Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Michelle van de Vosse

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Michelle van de Vosse

 

Voordat ik bij Bruidshuis Diana kwam, was ik al bij twee andere zaken geweest om jurken te passen. Bij beide zaken liep ik met een andere favoriet, maar ook nog met heel veel twijfels naar buiten. Totdat ik online bij Bruidshuis Diana de een jurk vond die de perfecte combinatie van die twee jurken was. Meteen gevraagd of deze toevallig in de winkel hing en of ik die mocht komen passen. Toen ik eenmaal deze jurk aan had wist ik dat dit ‘m moest zijn. Ondanks dat ik hier maar één jurk heb gepast, was de service top! zonder twijfel liep ik naar buiten met MIJN jurk.

 

Toch wilde ik nog wat details aangepast hebben, dat was helemaal geen probleem en er werd samen met mij bekeken wat de mogelijkheden waren. Ook toen na de eerste ronde van het vermaken de jurk nog een stukje te lang was, werd dit zonder zorgen gewoon gefixt. Het belangrijkste, ook voor Bruidshuis Diana, was dat ik mij goed voelde in die jurk. Dat hebben ze nagestreefd en voor elkaar gekregen. 

Zelfs toen ik nog even twijfels kreeg, nadat mijn jurk vanwege corona en het meerdere malen verzetten van de bruiloft bijna een jaar lang in de kast heeft gehangen. Toen ik hem daarna weer aandeed wist ik weer zeker dat ik de goede keuze had gemaakt! 

 

Thanks voor alle goede zorgen! Ik heb me top gevoeld in mijn jurk! 

 

Fotograaf: www.royvanderwens.com