Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Melissa van Lit

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Melissa van Lit

 

In November 2021 heb ik mijn droomjurk gevonden met de hulp van Jessica, ze nam als eerste alle tijd om te luisteren naar mijn wensen en de voorbeeld foto's. Vervolgens ging ze een aantal jurken uitzoeken, ze liet als eerste een jurk van Stella York zien deze had ook een blush ondertoon. Vervolgens nog 4 die we wilde passen, maar we begonnen met jurk nummer 1. Toen ik deze jurk had aangetrokken was dit meteen de jurk! Wat is dat bijzonder en mooi om dat gevoel te kunnen voelen bij een jurk. Vervolgens een sluier erbij van Randy Fenoli en een tiara van Poirier en het was voor nu af om te bestellen. Augustus 2022 was het zover ik mocht weer gaan passen! En nogsteeds wat is de jurk mooi! En wat past hij goed bij mij als persoon. 

Vervolgens nog een prachtige ketting uitgezocht van Abrazi en samen met de jurk de sluier en de tiara was het plaatje compleet. 30-09-2022 was onze dag! En wat heb ik me deze dag mooi gevoeld! Een dag om nooit meer te vergeten en wat was het geweldig! 

En ja daarna is de jurk ook mee gegaan naar het buitenland voor een fotoshoot in Spanje dus ik mocht er ook nog eens twee keer in shinen! 

 

Dankzij de hulp en de service van Bruidshuis Diana heb ik mijn dream dress gevonden, bedankt voor alles! En voor iedereen die nog een trouwjurk zoekt Bruidshuis Diana is er voor iedereen! 

 

Liefs, Melissa Vos - van Lit