Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Klasina van Hal

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Klasina van Hal

 

Afgelopen 8 september was het eindelijk zo ver, ik mocht mijn perfecte jurk aan!

Bij bruidshuis Diana heb ik eerst rustig kunnen zoeken tussen de outlet jurken. Daardoor kreeg ik een beter beeld over wat voor een soort jurk ik zocht.

In het bruidshuis werd ik goed geholpen, helaas waren de jurken die ik op de website had gezien niet meer voorradig of te bestellen. Daarom zijn we gewoon gaan kijken naar wat ik mooi vond. Na veel wikken en wegen kwam ik uit bij deze prachtige jurk. Ik voelde me gelijk een prinses toen ik deze aan had.

Daarna was het lang wachten… tot eindelijk de dag dat ik de jurk weer aan mocht. Ik had direct hetzelfde gevoel. Ik raakte alleen in de stress omdat de sieraden en schoenen die ik bedacht had niet goed waren. De medewerkster heeft me goed geholpen om na te denken over wat dan wel goede mogelijkheden waren. Hierdoor had ik een duidelijk idee waar ik naar opzoek wilde.. Uiteindelijk dezelfde dag nog in Boxmeer nieuwe schoenen en sieraden gevonden. Het was geen enkel probleem om later op de dag de jurk met de nieuwe schoenen nog op maat te laten maken.

JA, ik ben een stresskip, en dat kwam zeker voor de laatste afspraak nog naar boven… gaat alles wel goed zitten? Tijdens de laatste afspraak om te kijken of alles goed zat, voelde de medewerkster mijn spanning goed aan. Ze luisterde oprecht waardoor ik de ruimte voelde om mijn onzekerheden over de jurk aan te kaarten. De medewerkster dacht geweldig met me mee, en zorgde ervoor dat al mijn zorgen rondom de jurk niet meer nodig waren. Daardoor werd de jurk perfect en echt mijn jurk.

 

Ik heb een geweldige dag gehad. Enorm veel complimenten gehad over m’n jurk. Voor mij was de jurk perfect!

Dank je wel voor jullie hulp!

Liefs Klasina

 

Fotograaf: Rudy Jansen Fotografie