Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Kelly Newson

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Kelly Newson

 

Lieve meiden van Bruidhuis Elly,

 

Toen ik jullie website bekeek werd ik heel enthousiast. Jullie hebben hele mooie merken in jullie collectie. Een beetje onzeker mailde ik jullie met de vraag wanneer ik een afspraak zou kunnen maken om wat jurken te passen. Al snel ontving ik een reactie waarbij ik het gevoel kreeg dat ik heel welkom was.

 

Daar was hij dan.. mijn eerste passessie. Super spannend. Maar wat was het leuk! Er werd genoeg tijd voor mij gereserveerd en er was heel veel mogelijk. Ik vond mijn (bijna) droomjurk, want ik vond hem nog net iets te sexy bij de decolleté.

 

De coupiste kwam erbij en kwam met de perfecte oplossing. Mijn hart maakte een sprongetje want ik had nu mijn perfecte jurk gevonden! We mochten buiten in het zonlicht de jurk nog eens goed bekijken enwat glitterde hij mooi!

 

Bij de 3e pasbeurt zat mijn been in een brace. Super onhandig, maar jullie waren zo flexibel, daar werd gewoon omheen gewerkt.

 

Nog elke dag kijk ik naar mijn jurk. Op de grote dag kreeg ik super veel complimenten. Jullie hebben er echt 'een persoonlijke' jurk van gemaakt.

 

Fotograaf: Pieter Prins