Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Juliëtte Karsemeijer-Hommels

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Juliëtte Karsemeijer-Hommels

 

Een paar maanden voor mijn bruiloft kwam ik naar Bruidhuis Elly om een bruidsjurk uit te zoeken. Ik koos voor deze winkel omdat ik opzoek was naar een echte prinsessenjurk en ik het gevoel had deze bij hen te kunnen vinden. De medewerksters hebben erg hun best gedaan om een bruidsjurk te vinden in mijn (kleine) maat waarbij ze rekening hielden met mijn wensen en wat goed bij mijn silhouet past. Ik was door de tijdsdruk beperkt in mijn keuze maar dankzij hen heb ik de jurk van mijn dromen gevonden.

Het personeel was hartelijk, eerlijk, lief en geduldig, ze namen echt de tijd voor mij. Ik ben meerdere keren langsgekomen (meestal met mijn moeder) om te passen en er werd begripvol omgegaan met mijn twijfels en mijn besluiteloosheid, ik werd geweldig begeleid. 

Eigenlijk wilde ik een off-shoulder jurk hebben maar de jurk waar ik verliefd op werd was strapless. De coupeuse heeft uitgebreid de tijd genomen om met verschillende stoffen de gewenste mouwtjes te ontwerpen in overleg met mij en mijn moeder. Het resultaat was net alsof de mouwtjes er op horen, met exact hetzelfde als de borduursels van de jurk. Bovendien is de jurk in een hele korte tijd op maat gemaakt. 

Elke keer als we langs kwamen werden we hartelijk ontvangen met koffie of thee en het was geen probleem om extra langs te komen om de jurk nog een keer aan te trekken. Zij vonden het heel belangrijk dat ik mij 100% goed voelde in de jurk. Bij het ophalen was de jurk gestreken en op advies van de coupeuse ingepakt in een dekbed zodat er geen kreukels in kwamen. Daarnaast kreeg ik nogmaals duidelijke instructies over hoe ik de jurk met hulp van mijn moeder en zus aan moest trekken en hoe met de jurk om te gaan.