Bruidshuis Diana | Review Real Bride - Chantalle Stevens

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Chantalle Stevens

 

Ik had niet zo nagedacht over een “echte” trouwjurk. Ik wilde wel kijken naar een korte jurk, die een beetje flowy en soepel zou vallen. De keuze in korte jurken was niet zo groot en bij het passen kwam ik er al snel achter dat het géén korte jurk zou worden. Ik kreeg van styliste Jessica de tijd om rustig rond te kijken om mijn stijl te kunnen bepalen. Mijn dochter van bijna
vier jaar wees de jurk aan die zij héél mooi vond. Een jurk met veel glitter. Niet echt mijn ding, glitters. Deze jurk toch gepast en het was het silhouet dat ik zocht. Een jurk met kant, een open rug en soepel vallend nog een tweede keer gepast. Op advies van Jessica een ceintuurtje met glittersteentjes toegevoegd. Dit gaf de jurk de definitieve boost. Tijdens de passessies een mooi haarstukje erbij gezocht dat de look die ik voor ogen had, helemaal afmaakte. Ik was heel blij met mijn prachtige jurk.


Dinsdag 15 juni 2021 zijn we getrouwd, een perfecte, zonnige dag. Ik kreeg veel complimenten over mijn jurk. Samen met onze kinderen en een select gezelschap gasten hebben we genoten. Het was fantastisch ondanks de coronamaatregelen. In het najaar, tijdens een groot feest met onze familie en vrienden, mag ik deze prachtige jurk nog een keer aantrekken. Ik kijk er nu al naar uit.