Bruidshuis Diana | Meet our team - Sanne

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Sanne

 

Sanne is 5 jaar geleden bij ons komen werken in eerste instantie als coupeuse op ons eigen atelier. Met haar gedegen opleiding als coupeuse en werkervaring bij een bekende bruidsmode fabrikant is Sanne een enorme aanwinst voor ons team.

 

"Sanne is een enorme aanwinst voor ons team!"

Al snel bleek dat Sanne ook veel gevoel en inzicht heeft in het adviseren van de bruid, het is dan ook niet vreemd dat ze de meeste tijd in de winkel doorbrengt om de bruiden te helpen met het uitzoeken van hun droomjurk.

 

"Door haar zachte lieve karakter voelen de bruiden zich al snel op hun gemakt!"

Haar inzicht in verhoudingen, pasvorm en gevoel voor stijl dragen er toe bij dat ze de bruid goed en professioneel kan adviseren. Door haar zachte lieve karakter voelen de bruiden zich al snel op hun gemak en gaan doorgaans met de perfecte trouwjurk naar huis.

 

Extra leuk is dat Sanne naast dat ze de bruid met haar aankoop kan adviseren de trouwjurk ook nog eens zelf op maat kan maken. Een heerlijke afwisseling.

Ook privé zit Sanne nog graag achter de naaimachine, vooral om kleertjes te maken voor haar 2 lieve kindjes.

 

"Op de dag dat de jongste is geboren is haar vriend op zijn knieën gegaan en heeft Sanne ten huwelijk gevraagd!!"

 

Dus zeer binnenkort mogen we Sanne zelf ook gaan helpen zoeken naar haar droomjurk. Dat is iets waar het hele team naar uitkijkt!

De stijl die Sanne zelf gaat kiezen is nog niet te zeggen, ze houdt namelijk van veel verschillende silhouetten. Eén ding is zeker, het wordt iets met veel kant en (subtiele) glitters.

 

Guilty pleasure: Goud!! & GTST!!