Bruidshuis Diana | Meet our team - Marion

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Marion

 

Als je je trouwjurk hebt uitgezocht en je weer komt passen om je trouwjurk op maat te laten maken, heb je een grote kans dat je Marion ontmoet. Marion is werkzaam bij DIANA Bruidshuis als coupeuse, met haar 30 jaar ervaring in haar vakgebied is Marion oprecht een expert te noemen.

 

"Marion is oprecht een expert te noemen"

 

Nog elke dag geniet Marion ervan om met haar kennis en creativiteit de bruiden te laten stralen op de mooiste dag van hun leven.

Marion zet graag de puntjes op de i en is dan ook niet eerder tevreden met het resultaat tot alles naar wens is. Met haar collega’s op het atelier vormen ze samen een topteam waarin iedereen zijn eigen specialiteiten en talenten inzet.

 

"Met haar collega's op het atelier vormen ze samen een topteam!"

Zelf is ze in 1997 getrouwd en droeg ze een strakke japon met lange mouwen en een klein sleepje (uiteraard zelf gemaakt) van satijn duches in de kleur ijsblauw.

 

In de avond gaven ze een verkleedfeest met het thema “sprookjes” hiervoor had Marion een lakijenpak gemaakt voor haar man en samen met haar feëenhoed erbij was het plaatje compleet.

Het gezin werd compleet door de komst van twee kinderen die inmiddels alweer volwassen zijn.

 

Als Marion nu zelf nog een trouwjurk mocht uitzoeken zou haar voorkeur uitgaan naar een moderne of vintage stijl, in een soepel vallende stof of prachtig kant.

 

"Als Marion nu zelf nog een trouwjurk mocht uitzoeken zou haar voorkeur uitgaan naar een moderne of vintage stijl"

In haar vrije tijd is ze vaak op pad in de natuur, samen met haar man of vriendinnen een wandel of fietstocht maken of een balletje slaan op de tennisbaan.

 

Voor een feestje is Marion ook wel te porren en ze gaat dan ook graag naar concerten of bezoekt het theater.

 

Guilty pleasure: Op pad gaan in de natuur & tenissen