Bruidshuis Diana | Meet our team - Jessica

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier
Je favoriete jurken zullen hier verschijnen!

Jessica

 

Als je een afspraak maakt bij DIANA Bruidshuis, is de kans groot dat je wordt geholpen door onze shopmanager en top styliste Jessica.

 

Jessica weet als geen ander in de huid van de aanstaande bruid te kruipen en al haar dromen haarfijn aan te voelen. Met haar 16 jaar ervaring bij DIANA Bruidshuis is geen wens haar te gek en vindt ze het oprecht een uitdaging de allermooiste trouwjurk voor de bruid te vinden en haar te zien stralen van geluk.

 

"Jessica weet als geen ander in de huid van de aanstaande bruid te kruipen"

 

Door haar vrije en creatieve manier van denken komt er soms een creatie uit waar zelfs de bruid niet aan gedacht had. Dat vind Jessica nog elke dag geweldig om mee te maken en daar haalt ze steeds opnieuw voldoening uit.

Toen Jessica 19 jaar geleden zelf in het huwelijksbootje stapte wist ze een ding zeker, een trouwjurk met mouwen moest het worden, na twee winkels bezocht te hebben kwam ze bij DIANA Bruidshuis terecht.

 

Zenuwachtig en met de gedachte dat het een onmogelijke missie was begon de moed haar al een beetje in de schoenen te zakken, echter nadat de rok van de trouwjurk werd aangepast aan Jessica's wensen vond ze de perfecte trouwjurk.

 

Deze ervaring neemt Jessica ook altijd mee, ze zorgt er voor dat de bruid zich echt op haar gemak voelt en het uitzoeken van haar droomjurk ervaart als een feestje.

 

"Het uitzoeken van jouw droomjurk moet een feestje zijn!"

"Ze zorgt ervoor dat de bruid zich echt op haar gemak voelt"

 

Jessica is ook regelmatig mee op inkoop voor de nieuwe collecties, verzorgd en bedenkt de etalages en plant de afspraken in voor het doorpassen van jouw trouwjurk.

Ze is moeder van twee tiener dochters en houdt van lekker uitgebreid koken, wandelen en knuffelen met de kids. Ze vindt op vakantie gaan naar Texel heerlijk vooral om dan lekker uit te waaien op het strand en 's avonds te genieten van een heerlijk wijntje op het terras.

 

Lievelingsland: Mallorca

Guilty pleasure: GTST kijken